iinno-benelux

ontDek snel en
efficiënt opladen

13 + JAAR 

ERVARING

Sinexcel is sinds 2010 actief in het onderzoek en de ontwikkeling van laadmodules voor elektrische voertuigen. Vandaag zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste spelers ter wereld. 

ACTIEF IN 

55 + LANDEN

Sinexcel is actief in meer dan 55 landen, van Duitsland en Polen tot Singapore en Zuid-Korea, die ze voorzien vanuit twee productie-eenheden in China, en Service & Support-punten in China, India en de VS. 

40.000 + 

DC UNITS

Sinexcel leverde wereldwijd al meer dan 40.000 laadsystemen voor elektrische voertuigen. 

1.200 

WERKNEMERS

Sinexcel heeft vandaag meer dan 1.200 werknemers, waaronder 350 R&D-ingenieurs & 300 klanten- en bedrijfssupports

BEURS-

GENOTEERD

Sinexcel is een beursgenoteerde Growth Enterprise Market, met Stock Number 300693. 

OEM-partner van energie-leveranciers

BP - green
Total - Green
Shell - Green

AC-laders

INTERSTELLAR
7 - 22 kW
Interstellar
De juiste keuze voor het opladen van uw elektrische auto thuis en op het werk. Het nieuwste ontwerp is compatibel met alle elektrische auto's. De stijlvolle vormgeving maakt het aantrekkelijk, terwijl de betrouwbare functionaliteit ervoor zorgt dat het opladen van uw elektrische auto op het werk of thuis moeiteloos verloopt.
MIRA
7 kW
MIRA
Mira is een intelligente AC-oplader voor residentieel gebruik, die beschikt over een compact ontwerp met een maximale output van 7 kW - ideaal voor thuisladen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is Mira niet alleen handig in gebruik, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden. De nadruk op het minimaliseren van energieverbruik en kosten zorgt voor een eenvoudige en economische ervaring.

DC-laders

SEC 30
30 kW
SEC 30
De SEC 30kW is een geïntegreerde DC-snellader. Met zijn lichte en draagbare kenmerken zorgt de SEC 30 voor een gemakkelijke installatie, handig opladen en eenvoudig onderhoud. Geschikt voor kleinere ruimtes, laadt de SEC 30 elektrische voertuigen volledig op in slechts 2 tot 3 uur.
SEC 80
80 kW
SEC 80
De SEC 80kW is een geïntegreerde DC-snellader die uitblinkt in hoge efficiëntie en een flexibele configuratie biedt. Het ondersteunt gelijktijdig opladen, terwijl het compact ontwerp minder ruimte in beslag neemt. Ontworpen voor gebruik in gecentraliseerde snellaadstations, integreert deze lader een oplaadvermogensmodule van 20 kW.
SEC 120
120 kW
SEC 120
De SEC 120kW Serie outdoor DC-geïntegreerde oplader introduceert een geavanceerde 20kW intelligente oplaadmodule. Klanten hebben de flexibiliteit om naar eigen voorkeur enkele of dubbele connectoren te kiezen. De dubbele-connector optie kan strategisch worden verspreid om aan te sluiten bij de werkelijke laadvraag, waardoor wordt voorzien in de laadbehoeften van zowel kleine als middelgrote personenauto's en logistieke voertuigen.
SEC 160
160 kW
SEC 160
De SEC 160kW Serie outdoor DC-geïntegreerde oplader introduceert een geavanceerde 20kW intelligente oplaadmodule. Klanten hebben de flexibiliteit om naar eigen voorkeur enkele of dubbele connectoren te kiezen. De dubbele-connector optie kan strategisch worden verspreid om aan te sluiten bij de werkelijke laadvraag, waardoor wordt voorzien in de laadbehoeften van zowel kleine als middelgrote personenauto's en logistieke voertuigen.
SEC 240
240 kW
SEC 240
De geïntegreerde lader van SEC met 240 kW is een oplaadstation voor elektrische voertuigen dat een DC-uitgang van 240 kW levert via twee connectoren. De stroomverdeling naar deze connectoren is flexibel en intelligent geregeld door een algoritme voor efficiënt beheer van het opladen van elektrische voertuigen. Voorzien van een hoogwaardig LCD-touchscreen met audiofunctionaliteit en een kabelbeheersysteem verbetert het de algehele gebruikerservaring.